Zoeken naar ik kan nu

Uw zoekactie voor ik kan nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
Mister 39 jaar Limburg - HASSELT
Squirting lady gezocht
Is hier een ondeugende dame die het kan? Ben leuke 39j hetero happy single m, 1m85,79kg, niet slecht voorzien, en fantaseer en kick al langer om eens lekker volgespoten te worden. Welke kinky dame durft mijn fantasie waarmaken? Discretie gevraagd en geboden uiteraard. Doe voorstel ;)  

Squirting lady gezocht
Robbe 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: Zeer Mollige Dame die wil verwend worden met respect
Ik zoek een zeer mollige dame die graag eens sexueel verwend en intiem gemasseerd zou worden door een ervaren en rustige man. Ik kan verplaatsen. Stuur nu een bericht terug voor verdere kennismaking.  
Robbe 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: Zeer Mollige Dame die wil verwend worden met respect
Ik zoek een zeer mollige dame die graag eens sexueel verwend en intiem gemasseerd zou worden door een ervaren en rustige man. Ik kan verplaatsen. Stuur nu een bericht terug voor verdere kennismaking.  
Magic-Touch 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Magische Handen zoeken Gevoelige Vrouwelijke Tepels
Mijn magische en ervaren handen zoeken een een dame met gevoeilige borsten die zin heeft om eens lekker verwend te worden met een borsten- en tepel massage. Ik kan verplaatsen in Vlaanderen. Geen koppels of mannen aub. Schrijf me nu een kort bericht om verder af te spreken. Magic-Touch  
Bent 59 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Ben jij een Geile MILF Mama?
Ben jij een geile mama die nood heeft aan een lekkere sexdate met ervaren en respectvolle man? Ik geef je een intieme massage, lekker lange befbeurt en indien gewenst nog veel meer.... Ik kan verplaatsen en ben super discreet. Als je interesse hebt, schrijf me dan snel.  
Peter 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Zoek kleine vurige dame
Ik zoek sexcontact met een petite lady maximaal 1m60-65 met mooie rondingen. Ik ben zelf volslank, verzorgd, zachthandig en discreet. Ik kan verplaatsen over langere afstand. Reageer nu bij interesse met een korte beschrijving en jouw wensen.  
Borsten Lover 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben jij een Volle Dame die wil verwend worden?
Ik zoek een volle dame met ronde vormen die kan ontvangen en graag eens zou intiem gemasseerd en verwend willen worden met respect. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden  
François 69 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Is er een dokter in de zaal?
Ik ben een nette, goed uitziende man, 69J,  1.82m, 99kg, goed milieu en wil langs deze weg graag een afspraak maken met een dokter (vrouw of dokterskoppel) voor een volledig en taboeloos onderzoek. Je droomt of fantaseerd er over om eens "iets meer" te ondernemen met een patiënt of je hebt er ervaring mee. Dan ben ik hiervoor de juiste persoon en kan je je fantasie probleemloos waarmaken. Je ontvangt mij in je spreekkamer en ik  onderga alle handelingen volgens je persoonlijke wensen en scenario. Je ontvangt in witte stofjas met daaronder.... (af te spreken). Leeftijd niet belangrijk.  Discretie is topprioriteit en absolute noodzaak. Affligem en ruime omgeving. Meer info na je eerste reactie, eventuele bijkomende vragen welkom. Tot snel, ik kijk er alvast naar uit. Fakers niet reageren, dank u.  

Is er een dokter in de zaal?
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10